Privacy Policy

Instyle Music and Events (hereinafter referred to as The Website Owner), the owner of the website https://www.virtualevent.ro (hereinafter referred to as The Website) operates with the greatest respect for its users and ensures protection of their rights with particular regard to any data or information which are recorded or read on the terminal device.
We have created this Privacy Policy in order to detail and show the principles and mechanisms of collection and processing of data.
The Website Owner collects personal data and other various data. Depending on the type of data collection takes place at the users request or automatically.

Dear User, by using this Website in any manner you accept the principles included in this Privacy Policy.

Information note regarding provisions of the Regulation of the European Parliament and of the Council (UE) 2016/679 of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation - GDPR).
The Controller of your personal data specified above Instyle Music and Events SRL, Nr. de ordine in Registrul Comerţului  J40/3677/2016, Cod unic de inregistrare RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190.

Personal data is processed on the basis of the provisions of the REGULATION OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL (UE) 2016/679 of 27 April 2016 (hereinafter referred to as GDPR), and also other provisions of Romanian law.

Data protection supervisor in the company of the Controller is available at the correspondence address Instyle Music and Events SRL, Nr. de ordine in Registrul Comerţului  J40/3677/2016, Cod unic de inregistrare RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190, and also at the e-mail address dpo@virtualevent.ro.

 Capitalized terms have the meaning specified in the Terms of Service of the Website which is available here, to the extent in which they are therein defined.
In order to perform obligations arising from GDPR the Controller provides hereby the following information on processing of your personal data:

I.    Processing of the following categories of your personal data:

1)            E-mail;
2)            Password;
3)            Nickname;
4)            Name and Surname;
5)            Telephone number;
6)            Country, street, city, state/region;
7)            Companies name;
8)            Time zone;
9)            Time and date format;
10)         Profile picture;
11)         Information note;
12)         IP address;
13)         Log-in sheet;
14)         History of password changes;
15)         History of changes of service package;
16)         Settings of external data storage;
17)         Settings of system limits;
18)         Operating System;
19)         Name and version of the Browser;
20)         Type of device;
21)         Date and hour of entry and exit to and from a meeting;
22)         Role of a participant of a meeting;
23)         Activity of a browser tab;
24)         Establishing connection;
25)         Connection summary;
26)         Problem with connection;
27)         Responses to requests;
28)         Action confirming participation in a meeting and lack of this action;
29)         Commencement and ending of transmitting;
30)         Establishing connection and its summary;
31)         Problem with connection;
32)         Start playback of a video;
33)         Stop playback of a video;
34)         Change of playback position;
35)         Ending of playback of a video;
36)         Start slideshow;
37)         Change of slide;
38)         Ending of slideshow;
39)         Start file viewer.

is necessary to perform the Website use agreement with regard to standard functionalities reserved for the Registered Users concluded by and between you and the Controller (Article 6(1) point (b) of GDPR) and for this purpose the data is processed.

II.    Processing of the following categories of your personal data:

1)    Name and surname
2)    Address where business is conducted
3)    CUI [Tax Identification Number]
4)   Company Name
5)    E-mail address
6)    Telephone number
is necessary to perform legal obligations (Article 6(1) point (c) of GDPR) of the Controller in the area of accounting and taxes.

III.    The categories of your personal data specified in points 1 and 2 above

Are transferred to other entities for purposes necessary for their processing in accordance with the purpose of processing declared by the Controller or in accordance with your instruction. The recipients to which we transfer your data are AMAZON WEB SERVICES INC., ROXR SOFTWARE LTD, OR SENDINBLUE in USA with regard to use the Website in relation to standard functionalities reserved for the Registered Users, and the cooperating accountancy company, for accounting and tax purposes.

IV.    The Controller processes your personal data specified:

1)  in point 1 above until execution or termination of the Website use agreement with regard to standard functionalities reserved for the Registered Users;
2)  in point 2 above until cessation of tax obligations (6 years as of the tax year end) or cessation of legal claims against you or ones of yours against the Collector, and which are related to the Website use agreement with regard to standard functionalities reserved for the Registere Users.

V.    You have the right to demand from the Controller

To have an access to the personal data related to you, its rectification, erasure or restriction of its processing, to object to processing, and also the right to transfer the data.

VI.    You have the right to lodge a complaint against the Controller or activities related to processing of your personal data

With supervisory authority, in particular in a member state of the European Union of your habitual residence, your place of work or place where alleged breach has taken place, if you believe that processing of your personal data breaches the provisions of GDPR. In Romania the mentioned authority is the 
ANSPDCP.

VII.    Providing personal data is voluntary.

The consequences of not providing data specified in points 1 and 2 focus on impossibility of performance of the Website use agreement with regard to standard functionalities reserved for the Registered Users. (more about your rights at the end of this document)
You have right to object at any time – due to reasons related to your particular situation to processing of personal data related to you based on your consent or legally justified interest of the Controller (see information above), including profiling.

In case of such an objection to the Controller, your personal data is no longer allowed to be processed, unless the Controller proves that there are important and legally justified grounds to process, overriding your interests, rights and freedoms, or proves that there are grounds to establish, exercise or defend legal claims.
If your data is processed in accordance with the information above for purpose of direct marketing, you have the right, at any time, to object to processing of
your personal data for purposes of such a marketing, including profiling, to the extent that processing is related to such a direct marketing. In case of such an objection to the Controller your personal data is no longer allowed to be processed for such purposes.
You may object in any manner, in writing, by e-mail or by telephone using data of the Controller specified at the beginning of this document.
Your Rights towards the Controller of Personal Data (hereinafter referred to as the Controller) as the data subject are as follows:

Right of access to data: 
Article 15 of GDPR. You have the right to obtain your data processed by the Controller (the Controller shall provide to you the copy of the data being subject to processing with fee regulated by GDPR as an option) and the information related to: the purpose of processing, categories of personal data concerned; the recipients or categories of recipients to whom the personal data have been or will be disclosed, in particular recipients in the third country or international organization; security related to transfer; where possible, the envisaged period for which the personal data will be stored, or, if it is not possible, the criteria used to determine such a period; the right to request from the Controller rectification or erasure of personal data or restriction of processing of personal data or to object to such processing; the right to lodge a complaint with a supervisory authority; where the personal data is not collected from you, any available information as to its source; automated decision-making, including profiling and principles of how they are made, as well as the significance and the envisaged consequences of such processing for you.
 
Right to rectification: Article 16 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller without undue delay the rectification of inaccurate personal data concerning you. Taking into account the purposes of the processing, you have the right to have incomplete personal data completed, including by means of providing a supplementary statement.

Right to erasure, so-called right to be forgotten:  Article 17 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller the erasure of your personal data without undue delay where one of the following grounds applies: the personal data is no longer necessary in relation to the purposes for which it was collected or otherwise processed; the data owner withdraws consent on which the processing is based and where there is no other legal ground for the processing; you object to processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing in cases other than direct marketing; the personal data has been unlawfully processed; the personal data has to be erased for compliance with a legal obligation in European Union or member state law to which the Controller is subject; the personal data has been collected in relation to the offer of information society services. However, the law specified above shall not apply to the extent that the processing is necessary: for exercising the right of freedom of expression and information; for compliance with a legal obligation which requires processing by European Union or member state law to which the Controller is subject or for the performance of a task carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in the Controller; for reasons of public interest in the area of public health; for archiving purposes in the public interest, scientific or historical research purposes or statistical purposes in so far as the right referred to above is likely to render impossible or seriously impair the achievement of the objectives of that processing; for establishment, exercise or defence of legal claims.

Right to restriction of processing: Article 18 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller restriction of processing where one of the following applies: the accuracy of the personal data is contested by you - for a period enabling the Controller to verify the accuracy of this personal data; the processing is unlawful and you oppose the erasure of the personal data and request the restriction of its use instead; the Controller no longer needs the personal data for purposes of the processing, but it is required by you for establishment, exercise or defence of legal claims; the owner of data has objected to processing - pending the verification whether the legitimate grounds of the Controller override grounds of complaint of the person to whom data is related to, except for processing for purposes of direct marketing. Where processing has been restricted, such a personal data shall, with exception of storage, only be processed with your consent or for establishment, exercise or defence of legal claims or for protection of the rights of another natural or legal person or for reasons of important public interest of the European Union or a member state.

Right to data portability: Article 20 of GDPR. You have the right to receive your personal data, which you have provided to the Controller, in a structured, commonly used and machine-readable format and have the right to transmit that data to another controller without hindrance from the Controller,
where: the processing is based on consent or on a contract, and the processing is carried out by automated means. You have the right to have the personal data transmitted directly from the Controller to another controller, where technically feasible.
 
Right to object to data processing: The information about these rights was included by the Controller in the box below the main information, above. 

You may exercise these rights in any manner, including by e-mail to the address dpo@virtualevent.ro, by mail to the address of the Controller specified at the beginning of this document.

If you have further questions about privacy protection please contact us by using the contact form provided on the Website Contact Us.

Instyle Music and Events (denumit în continuare „Proprietarul site-ului web”), proprietarul site-ului https://www.virtualevent.ro (denumit în continuare „site-ul web”) funcționează cu cel mai mare respect pentru utilizatorii săi și asigură protecția drepturilor lor, în special cu privire la orice date sau informații care sunt înregistrate sau citite pe dispozitivul terminal.

Am creat această politică de confidențialitate pentru a detalia și a arăta principiile și mecanismele de colectare și prelucrare a datelor.
Proprietarul site-ului web colectează date cu caracter personal și alte date diferite. În funcție de tipul de colectare a datelor, are loc la cererea utilizatorului sau automat.

Stimate utilizator, prin utilizarea acestui site web în orice mod acceptați principiile incluse în această politică de confidențialitate.

Notă informativă privind prevederile Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR).
Operatorul  datelor dvs. cu caracter personal specificat mai sus este Instyle Music and Events SRL, Nr. de ordine in Registrul Comerțului J40 / 3677/2016, Cod unic de inregistrare RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190.
Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza prevederilor REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR), precum și a altor dispoziții ale legislației române.

Ofiterul responsabil cu  protecția datelor în compania operatorului este disponibil la adresa de corespondență Instyle Music and Events SRL, Nr. de ordine in Registrul Comerțului J40 / 3677/2016, Cod unic de inregistrare RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190, precum și la adresa de e-mail dpo@virtualevent.ro.
Termenii cu majuscule au semnificația specificată în Termenii și condițiile de pe site-ul web, care este disponibil aici, în măsura în care sunt definiți acolo.
Pentru a îndeplini obligațiile care decurg din GDPR, Operatorul oferă următoarele informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale:

I. Prelucrarea următoarelor categorii de date cu caracter personal:

1)            E-mail;
2)            Parola;
3)            Nume utilizator;
4)            Nume si Prenume 
5)            Numar telefon;
6)            Tara, strada, oras, judet/regiune;
7)            Nume companie;
8)            Fus orar;
9)            Ora si format data;
10)         Poza profil;
11)         Notă informativă;
12)         Adresa IP;
13)         Proces de autentificare;
14)         Istoric schimbare parole;
15)         Istoric servicii;
16)         Setări de stocare externă a datelor;
17)         Setări ale limitelor sistemului;
18)         Sistem operare;
19)         Nume si versiune Browser;
20)         Tip terminal;
21)         Data și ora intrării și ieșirii către și din platforma;
22)         Rolul unui participant la o întâlnire;
23)         Activitatea unei file de browser;
24)         Stabilire conexiune;
25)         Raport conexiune;
26)         Probleme cu conexiunea;
27)         Răspunsuri la solicitări;
28)         Acțiune care confirmă participarea la o întâlnire și lipsa acestei acțiuni;
29)         Începerea și încheierea transmiterii;
30)         Stabilirea conexiunii și rezumatul acesteia;
31)         Problemă cu conexiunea;
32)         Pornirea redării unui videoclip;
33)         Oprirea redării unui videoclip;
34)         Schimbarea poziției de redare;
35)         Încheierea redării unui videoclip;
36)         Start prezentări;
37)         Schimbare slide;
38)         Oprire prezentare;
39)         Pornire vizualizator de fișiere.

Este necesar să vă dați acordul pentru utilizarea site-ului web în ceea ce privește funcționalitățile standard rezervate utilizatorilor înregistrați, acord incheiat între de dvs.  și operator (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR) și în acest scop datele pot fi prelucrate.

II.    Prelucrarea următoarelor categorii de date cu caracter personal:

1) Numele și prenumele
2) Adresa unde se desfășoară activitatea
3) CUI [Număr de identificare fiscală]
4) Numele companiei
5) Adresa de e-mail
6) Număr de telefon
Sunt necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR) ale operatorului în scopuri contabile și fiscale.

III. Categoriile datelor dvs. cu caracter personal specificate la punctele 1 și 2 de mai sus

Sunt transferate către alte entități în scopurile necesare procesării lor în conformitate cu scopul prelucrării declarate de operator sau în conformitate cu instrucțiunile dvs. Destinatarii cărora le transferăm datele dvs. sunt AMAZON WEB SERVICES INC., ROXR SOFTWARE LTD SAU SENDINBLUE în SUA în ceea ce privește utilizarea site-ului în legătură cu funcționalitățile standard rezervate utilizatorilor înregistrați și companiei operatorului, în scopuri contabile și fiscale.

IV. Operatorul prelucrează datele dvs. cu caracter personal specificate:

1) la punctul 1 de mai sus până la executarea sau încetarea acordului de utilizare a site-ului web în ceea ce privește funcționalitățile standard rezervate utilizatorilor înregistrați;
2) la punctul 2 de mai sus până la încetarea obligațiilor fiscale (6 ani de la sfârșitul anului fiscal) sau încetarea creanțelor legale împotriva dvs. sau a celor de-a dumneavoastră împotriva Colectorului și care sunt legate de acordul de utilizare a site-ului web în ceea ce privește funcționalitățile standard rezervat utilizatorilor de înregistrare.

V.  Aveți dreptul să solicitați operatorului

Dreptul de a avea acces la datele personale legate de dvs., rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării sale,  dreptul de a vă opune prelucrării și, de asemenea, dreptul de a transfera datele.

VI.  Aveți dreptul de a depune o reclamație împotriva operatorului sau activități legate de prelucrarea datelor dvs. personale

La autoritatea de supraveghere, în special într-un stat membru al Uniunii Europene de reședință obișnuită, locul de muncă sau locul în care a avut loc presupusa încălcare, dacă credeți că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă prevederile GDPR. În România autoritatea menționată este ANSPDCP.

VII. Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară.

Consecințele nerespectării datelor specificate la punctele 1 și 2 se concentrează pe imposibilitatea executării acordului de utilizare a site-ului web în ceea ce privește funcționalitățile standard rezervate utilizatorilor înregistrați. (mai multe despre drepturile dumneavoastră la sfârșitul acestui document)
Aveți dreptul să vă opuneți în orice moment - din motive legate de situația dvs. particulară - la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe baza consimțământului dvs. sau a interesului justificat legal al operatorului (a se vedea informațiile de mai sus).

În cazul unei astfel de obiecții față de operator, datele dvs. cu caracter personal nu mai pot fi prelucrate, cu excepția cazului în care operatorul dovedește că există motive importante și justificate din punct de vedere juridic de prelucrare, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau dovedește că există motive să stabilească, să exercite sau să apere revendicări legale.
Dacă datele dvs. sunt prelucrate în conformitate cu informațiile de mai sus în scopul marketingului direct, aveți dreptul, în orice moment, să vă opuneți prelucrării datele dvs. cu caracter personal în scopul unui astfel de marketing, inclusiv profilare, în măsura în care prelucrarea este legată de un astfel de marketing direct.
În cazul unei astfel de obiecții față de operator, datele dvs. personale nu mai pot fi prelucrate în astfel de scopuri.
Puteți obiecta în orice mod, în scris, prin e-mail sau prin telefon, folosind datele Operatorului specificate la începutul acestui document.
Drepturile dvs. față de operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare „Operator”) ca persoana vizată sunt următoarele:

Dreptul de acces la date:
Articolul 15 din GDPR. Aveți dreptul de a obține datele dvs. prelucrate de către operator (operatorul vă va furniza copia datelor care fac obiectul prelucrării cu taxă reglementată de GDPR ca opțiune) și informațiile legate de: scopul prelucrării, categoriile de datele cu caracter personal în cauză; destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi dezvăluite datele cu caracter personal, în special destinatarii din țara terță sau organizația internațională; securitate legată de transfer; acolo unde este posibil, perioada preconizată pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina o astfel de perioadă; dreptul de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal sau de a obiecta la o astfel de prelucrare; dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere; în cazul în care datele personale nu sunt colectate de la dvs., orice informații disponibile cu privire la sursa sa; luarea automată a deciziilor, inclusiv profilarea și principiile modului în care sunt luate, precum și semnificația și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru dvs.

Dreptul la rectificare
Articolul 16 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la Operator fără întârziere nejustificată rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc. Ținând cont de scopurile prelucrării, aveți dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la ștergere
Articolul 17 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la Operator ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate atunci când se aplică unul dintre următoarele motive: datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod; proprietarul datelor retrage consimțământul pe care se bazează prelucrarea și în cazul în care nu există un alt temei legal pentru prelucrare; vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime imperative pentru prelucrare în alte cazuri decât marketingul direct; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale din legislația Uniunii Europene sau a statelor membre la care este supus operatorul; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta de servicii ale societății informaționale. Cu toate acestea, legea specificată mai sus nu se aplică în măsura în care prelucrarea este necesară: pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare; pentru respectarea unei obligații legale care impune prelucrarea de către legislația Uniunii Europene sau a statelor membre la care este supus controlorul sau pentru îndeplinirea unei sarcini desfășurate în interes public sau în exercitarea autorității oficiale învestite controlorului; din motive de interes public în domeniul sănătății publice; în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, în măsura în care dreptul menționat mai sus va face imposibilă sau va afecta grav atingerea obiectivelor respectivei prelucrări; pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dreptul la restricționarea prelucrării
Articolul 18 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la operator restricția de prelucrare în cazul în care se aplică una dintre următoarele: acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dvs. - pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea acestor date cu caracter personal; prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și solicitați în schimb restricționarea utilizării acestora; Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar este necesar de către dvs. pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; proprietarul datelor s-a opus prelucrării - în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului prevalează asupra motivelor de plângere ale persoanei cu care sunt legate datele, cu excepția prelucrării în scopuri de marketing direct. În cazul în care prelucrarea a fost restricționată, astfel de date cu caracter personal, cu excepția stocării, vor fi prelucrate numai cu acordul dvs. sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale sau pentru protecția drepturilor altei persoane fizice sau juridice sau din motive importante interesul public al Uniunii Europene sau al unui stat membru.

Dreptul la portabilitatea datelor
Articolul 20 din GDPR. Aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, pe care le-ați furnizat operatorului, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de computer și aveți dreptul de a transmite aceste date către un alt operator, fără obstacole din partea operatorului,
unde: prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract, iar prelucrarea se efectuează prin mijloace automate. Aveți dreptul ca datele personale să fie transmise direct de la operator către alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor: Informațiile despre aceste drepturi au fost incluse de către operator în caseta de sub informațiile principale, de mai sus.

Puteți exercita aceste drepturi în orice mod, inclusiv prin e-mail la adresa dpo@virtualevent.ro, prin poștă la adresa operatorului specificată la începutul acestui document.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la protecția confidențialității, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact furnizat pe site-ul nostru. Contact.