Cookie Policy

Policy of Cookie and other technologies on the website

Last update: August 2020

Instyle Music and Events (hereinafter referred to as The Website Owner), the owner of the website www.virtualevent.ro (hereinafter referred to as The Website) operates with the greatest respect for its users and ensures protection of their rights with particular regard to any data or information which are recorded or read on the terminal device. 

We collect basic data related to the users of our website in order for us to better understand their priorities and to adjust data and functionality of the Website to changing expectations. The Users should also expect that the essential data from the terminal device is collected and processed after being read from its source - we have created this Cookie Policy in order to detail and show the principles and mechanisms of collection and processing of data. Cookie data and data read are processed automatically, however, the users have the right to turn off cookies on the Website by using the option provided in browser
settings - details of this activity are specified below.

Dear User - by using this Website in any manner you accept the principles included in this Cookie Policy.

Cookies and technology used for storing and reading information:

Cookie is a small file which containing text information and which is stored on your computers hard drive in order to calculate the improvement of the Website - Cookies are also used in the form of storing and reading data from Local Storage. We use cookies to recognize data of the site which is important to you and to determine which site categories are visited most often so that we can adjust your website experience making it specific and adequate. The User provides information and specifies in which direction we will adjust displayed data, you specify your requirements and any information that may be missing on the website but, as you believe, should be included on it. In addition, Cookies and information from Local Storage are used by the Website to maintain the user session (after logging in), which allows avoiding the re-enter of information on each website page, and in order to collect site statistics to further assist our understanding of how the users interact with the webpage and to identify service improvements.
 
Local Storage is a component of the application storing the Web which programs interface. It is the method by which Web pages locally indicate key/value pairs within the Web browser used by the client. Similar to cookies, this saved data exists even when you close a browser tab, exit the current website or close the main browser. However, unlike cookies, this data is not carried to the other Web server, unless it is sent manually. Since local storage is initially integrated into Web browsers, it is available without external browser plug-ins.

By using this Website the User determines its future shape - Cookies and information stored in local storage do not destroy in any way or damage users system or saved files, neither affect adversely the efficiency or functionality of the system. Identification is impersonal and anonymous as this data relates to manner and form of use of the website.

Within the framework of this website two basic types of cookies are used: Session cookies and Persistent cookies.Session cookiesare temporary files that are stored on the users terminal device until the moment of logging out (signing out), exiting the website or closing software (web browser). Persistent cookies are stored on the users terminal device for a time specified in cookies parameters until their removal by the user. Within the framework of the Website the following types of cookies are used:
a) essential cookies which enable using the services available within the framework of the Website e.g. authentication cookies used for services that require authentication within the website;
b) functional cookies which allow to remember settings selected by the user and personalization of the interface made by the User e.g. in relation to language or region from which the user comes from, font size, design of the website etc.

Cookies may also be used and included on your terminal device by advertisers and partners cooperating with the Website Owner.

The Local Storage technology stores information similar to cookies - this is used in particular environments where cookie technology does not function properly or does not function at all.

Accepting cookies and Local Storage technology is not necessary to use the Website and the Website Owner will notify users legibly and clearly on the pages of the website of the purpose of storing and accessing cookies and files stored in Local Storage technology - this allows the User to determine the conditions of storage or access to cookies and above mentioned files through settings of the software installed on the Users device. Please note that lack of acceptance of certain cookies may prevent the proper operation of the Website to its full extent.
 
You may consent to store cookies and files stored in Local Storage technology on your device and their use in a manner described above by choosing the relevant settings in the web browser that you use i.e. browser settings allowing the acceptance of cookies and Local Storage technology or, respectively, by lack of change of settings that have already existed, after receiving the information listed above, which means the acceptance of receiving and using the above mentioned technologies by the Website Owner in a manner described above.

In order to not receive any cookies one should use the provided option of the web browser which is used to connect to the website and select the option of automatic cookie rejection. These settings also usually allow the management of existing cookies.

In order to not allow Local Storage technology one should switch off any cooperation of the browser with this technology, which usually takes place in a way similar to abandonment of cookies receiving.

Please find below links to examples of official websites of the producers of commonly used web browsers that contain information about activities needed to change the settings of a given browser to the extent described above.

Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Google Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Opera http://help.opera.com/Windows/8.0/en/cookies.html
Yandex https://yandex.ru/support/yabrowser/personal-data-protection/cookie.xml
MS Internet Explorer http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Safari https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Please note as an example that the older browser for MS Internet Explorer can be configured for this purpose by choosing the option Tools -> Internet options -> Privacy -> Advanced -> Block cookies. Using the web browser the user may also delete cookies already stored on the device. Using the mentioned web browser you can select the option Tools -> Internet Options -> General -> Delete Cookies. 

To disable Local Storage technology the following activities are also recommended depending on the browser:

Mozilla Firefox: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element "cookies" applies to removing cookies and contents of the Local Storage.
- please type in the website address bar the instruction about: config, and then locate the line 'dom.storage.enabled'; then replace the default value 'true' with 'false'. 

Chrome: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and other data related to websites and plugs applies to removing cookies and contents of the Local Storage. 

Internet Explorer: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and website data applies to removing cookies and contents of the Local Storage.
- from start menu please choose Tools -> Internet options -> bookmark Advanced-> in section Protectionyou should deselectEnable DOM storage.

Opera: 
-  from start menu please choose Menu -> Settings -> Delete private data. In the dialogue window please choose the elements to be deleted. The element Delete all cookies and Clear permanent storage will allow deletion of cookies and Local Storage contents.
- please type in the website address bar the instruction opera: config. The line localStorage should be changed to 0’ (zero) in the fields Domain Quota Exceeded Handling For Local Storage’ and Domain Quota For Local Storage'.

Yandex: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and other data related to websites and plugs applies to removing cookies and contents of the Local Storage.

Safari: 
- Choose Safari > Preferences, click Privacy, then remove stored cookies and data: Click Remove All Website Data, or click Details, select one or more websites, then click Remove.

The Website Owner is not responsible for the content of cookies sent by other websites to which the links are included on pages of the website.

Information note regarding provisions of the Regulation of the European Parliament and of the Council (UE) 2016/679 of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation - GDPR).

The Controller of your personal data specified above is SC INSTYLE MUSIC AND EVENTS SRL,  J40/3677/2016, CUI RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190. ROMANIA  Personal data is processed on the basis of the provisions of the REGULATION OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND THE COUNCIL (UE) 2016/679 of 27 April 2016 (hereinafter referred to as GDPR), and also other provisions of Romanian law. 
Data protection supervisor in the company of the Controller is available at the correspondence address SC INSTYLE MUSIC AND EVENTS SRL, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190. and also at the e-mail address dpo@virtualevent.ro.

In order to perform obligations arising from GDPR the Controller provides hereby the following information on processing of your personal data:

1. Processing of the following categories of your personal data: session, persistent and external cookies, is necessary to perform website use agreement in
electronical form concluded by and between you and the Controller (Article 6(1) point (b) of GDPR); 
2. All categories of your personal data are transmitted to other entities for purposes necessary for their processing in accordance with the purpose of processing declared by the Controller or in accordance with your instruction. The recipients to which we transfer your data are here.
3. The Controller processes your personal data specified above throughout the period of providing service and throughout the activity of the User of the service at her or his meetings in which you participated.
4. You have the right to demand from the Controller to have an access to personal data related to you, its rectification, erasure or restriction of its processing, to object to processing, and also the right to transfer the data.
You have the right to lodge a complaint against the Controller or activities related to processing of your personal data with supervisory authority, in particular in a member state of the European Union of your habitual residence, your place of work or place where alleged breach has taken place, if you
believe that processing of your personal data breaches the provisions of GDPR.
In Romania the mentioned authority is the ANSPDCP.
5. Providing personal data is voluntary. The consequences of not providing data are as follows:
·      Lack of possibility to use the service properly. (more about your rights at the end of this document)

You have right to object at any time due to reasons related to your particular situation to processing of personal data related to you based on your
consent or legally justified interest of the Controller (see information above), including profiling. In case of such an objection to the Controller, your personal data is no longer allowed to be processed, unless the Controller proves that there are important and legally justified grounds to process, overriding your interests, rights and freedoms, or proves that there are grounds to establish, exercise or defend legal claims.
If your data is processed in accordance with the information above for purpose of direct marketing, you have the right, at any time, to object to processing of your personal data for purposes of such a marketing, including profiling, to the extent that processing is related to such a direct marketing. In case of such an objection to the Controller your personal data is no longer allowed to be processed for such purposes.
You may object in any manner, in writing, by e-mail or by telephone using data of the Controller specified at the beginning of this document.

Your Rights towards the Controller of Personal Data (hereinafter referred to as the Controller) as the data subject are as follows:

Right of access to data:
Article 15 of GDPR. You have the right to obtain your data processed by the Controller (the Controller shall provide to you the copy of the data being subject to processing with fee regulated by GDPR as an option) and the information related to: the purpose of processing, categories of personal data concerned; the recipients or categories of recipients to whom the personal data have been or will be disclosed, in particular recipients in the third country or international organization; security related to transfer; where possible, the envisaged period for which the personal data will be stored, or, if it is not possible, the criteria used to determine such a period; the right to request from the Controller rectification or erasure of personal data or restriction of processing of personal data or to object to such processing; the right to lodge a complaint with a supervisory authority; where the personal data is not collected from you, any available information as to its source; automated decision-making, including profiling and principles of how they are made, as well as the significance and the envisaged consequences of such processing for you.
 
Right to rectification: Article 16 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller without undue delay the rectification of inaccurate personal data concerning you. Taking into account the purposes of the processing, you have the right to have incomplete personal data completed, including by means of providing a supplementary statement.

Right to erasure, so-called right to be forgotten:  Article 17 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller the erasure of your personal data without undue delay where one of the following grounds applies: the personal data is no longer necessary in relation to the purposes for which it was collected or otherwise processed; the data owner withdraws consent on which the processing is based and where there is no other legal ground for the processing; you object to processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing in cases other than direct marketing; the personal data has been unlawfully processed; the personal data has to be erased for compliance with a legal obligation in European Union or member state law to which the Controller is subject; the personal data has been collected in relation to the offer of information society services. However, the law specified above shall not apply to the extent that the processing is necessary: for exercising the right of freedom of expression and information; for compliance with a legal obligation which requires processing by European Union or member state law to which the Controller is subject or for the performance of a task carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in the Controller; for reasons of public interest in the area of public health; for archiving purposes in the public interest, scientific or historical research purposes or statistical purposes in so far as the right referred to above is likely to render impossible or seriously impair the achievement of the objectives of that processing; for establishment, exercise or defence of legal claims.

Right to restriction of processing: Article 18 of GDPR. You have the right to obtain from the Controller restriction of processing where one of the following applies: the accuracy of the personal data is contested by you - for a period enabling the Controller to verify the accuracy of this personal data; the processing is unlawful and you oppose the erasure of the personal data and request the restriction of its use instead; the Controller no longer needs the personal data for purposes of the processing, but it is required by you for establishment, exercise or defence of legal claims; the owner of data has objected to processing - pending the verification whether the legitimate grounds of the Controller override grounds of complaint of the person to whom data is related to, except for processing for purposes of direct marketing. Where processing has been restricted, such a personal data shall, with exception of storage, only be processed with your consent or for establishment, exercise or defence of legal claims or for protection of the rights of another natural or legal person or for reasons of important public interest of the European Union or a member state.

Right to data portability: Article 20 of GDPR. You have the right to receive your personal data, which you have provided to the Controller, in a structured, commonly used and machine-readable format and have the right to transmit that data to another controller without hindrance from the Controller,
where: the processing is based on consent or on a contract, and the processing is carried out by automated means. You have the right to have the personal data transmitted directly from the Controller to another controller, where technically feasible.
 
Right to object to data processing: The information about these rights was included by the Controller in the box below the main information, above. 

You may exercise these rights in any manner, including by e-mail to the address dpo@virtualevent.ro, by mail to the address of the Controller specified at the beginning of this document.

Partners

This Cookie Policy does not apply to the websites of the entities whose contact details or links are displayed on the website.

Amendments to Cookie Policy

The offer of the Website Owner can be extended with time. Technologies, standards and requirements related to conducting business on the Internet also will change. This means that in the future the Website Owner may, and sometimes will have to amend the Cookie Policy. After each amendment, a new version of the Cookie Policy will appear on the website together with a full announcement and will come into force in its new form on the date of notification of its change by making it available on the website. All and any amendments will be properly highlighted during the first 30 days from the date of the amendment.

If you have further questions about privacy protection please contact us by using the contact form provided on the Website Contact Us.

Politica privind fisierele cookies

Ultima actualizare: August 2020

1. INTRODUCERE

Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet https://www.virtualevent.ro/. Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre Instyle Music and Events SRL in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

2. CE SUNT COOKIE-URILE?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in
mod automat.
            Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.
            Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.
            Un cookie este format din doua parti:
                    ·.    numele cookie-ului
                    ·    continutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de ninternet asociata web-serverului respectiv.

3. PENTRU CE SCOPURI SUNT UTILIZATE COOKIE-URILE PRIN INTERMEDIUL ACESTEI PAGINI DE INTERNET

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:
- imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori;
- furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre Instyle Music and Events SRL in calitate de detinator al acestei pagini de internet;
- anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, in functie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet, Instyle Music and Events SRL  poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setari/preferinte stabilite de catre utilizatorii acestei pagini de internet, precum:
- limba in care este vizualizata o pagina de internet;
- moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife;
- facilitarea accesului in contul utilizatorilor;
- postarea comentariilor pe site.

4. CARE EST DURATA DE VIATA A COOKIE-URILOR?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:
- Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.
- Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

5. CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERTI? 

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre Instyle Music and Events SRL  caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).
Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google, Google Analytics, Facebook

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri: 
a.    Cookie-uri de performanta a paginii de internet;
b.    Cookie-uri de analiza a utilizatorilor;
c.    Cookie-uri pentru geotargetting;
d.    Cookie-uri de inregistrare;
e.    Cookie-uri pentru publicitate;
f.     Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate; 

Cookie-uri de performanta
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
 Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.
 
Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza acest demers. Serverele utilizeaza aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite sa asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. In cazul in care nu a fost selectata optiunea „pastreaza-ma inregistrat”, aceste cookie-uri se vor sterge automat la momentul terminarii sesiunii de navigare.

Cookie-uri pentru publicitate
 Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizarii de catre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicitatii online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocand informatii despre
contentul vizualizat, nu si despre utilizatori.

7. CE TIP DE INFORMATII SUNT STOCATE SI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILOR?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

8. PARTICULARIZAREA SETARILE BROWSERULUI IN CEEA CE PRIVESTE COOKIE-URILE

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina
de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare. In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.

9. CUM POT FI OPRITE COOKIE-URILE? 

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.
Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Google Chrome  https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Opera http://help.opera.com/Windows/8.0/en/cookies.html
Yandex  https://yandex.ru/support/yabrowser/personal-data-protection/cookie.xml
MS Internet Explorer http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
Safari  https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Mozilla Firefox: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element "cookies" applies to removing cookies and contents of the Local Storage.
- please type in the website address bar the instruction about: config, and then locate the line 'dom.storage.enabled'; then replace the default value 'true' with 'false'. 

Chrome: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and other data related to websites and plugs applies to removing cookies and contents of the Local Storage. 

Internet Explorer: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and website data applies to removing cookies and contents of the Local Storage. 
- from start menu please choose Tools -> Internet options -> bookmark Advanced-> in section Protection’ you should deselect ‘Enable DOM storage.

Opera:  
-  from start menu please choose Menu -> Settings -> Delete private data. In the dialogue window please choose the elements to be deleted. The element Delete all cookies and Clear permanent storage will allow deletion of cookies and Local Storage contents. 
- please type in the website address bar the instruction opera: config. The line localStorage should be changed to 0’ (zero) in the fields Domain Quota Exceeded Handling For Local Storage’ and Domain Quota For Local Storage'.

Yandex: 
- key combination [Ctrl + Shift + Delete] will display a window containing the options of deletion of given elements. The element cookies and other data related to websites and plugs applies to removing cookies and contents of the Local Storage.

Safari: 
- Choose Safari > Preferences, click Privacy, then remove stored cookies and data: Click Remove All Website Data, or click Details, select one or more websites, then click Remove. 

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, precum si pentru alte
solicitari referitoare la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personale, va rugam sa va adresati catre: dpo@virtualevent.ro, sau 0721597787.

Notă informativă privind prevederile Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR).

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal specificat mai sus este SC INSTYLE MUSIC AND EVENTS SRL, J40 / 3677/2016, CUI RO33462880, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190. ROMÂNIA Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza prevederilor REGULAMENTULUI PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR), precum și alte prevederi ale legislației române.
Supervizorul protecției datelor în compania controlorului este disponibil la adresa de corespondență SC INSTYLE MUSIC AND EVENTS SRL, Bd. Pipera 198/4, L3B1-16, Voluntari, ILFOV 077190. și de asemenea la adresa de e-mail dpo@virtualevent.ro.

Pentru a îndeplini obligațiile care decurg din GDPR, Operatorul oferă următoarele informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale:

1. Prelucrarea următoarelor categorii de date personale: cookie-uri de sesiune, persistente și externe, este necesară pentru a efectua acordul de utilizare a site-ului web în formă electronică încheiată de dvs. și între dvs. și controlor (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR);
2. Toate categoriile de date cu caracter personal sunt transmise altor entități în scopurile necesare prelucrării lor în conformitate cu scopul prelucrării declarat de către operator sau în conformitate cu instrucțiunile dumneavoastră. Destinatarii către care vă transferăm datele doar pentru asigurarea functionalitatilor platformei sunt mentionati  aici.
3. Operatorul prelucrează datele dvs. cu caracter personal specificate mai sus pe toată perioada de furnizare a serviciului și pe toată durata activității Utilizatorului serviciului la întâlnirile sale la care a participat.
4. Aveți dreptul de a solicita operatorului să aibă acces la datele personale referitoare la dvs., rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării sale, să vă opuneți prelucrării și, de asemenea, dreptul de a transfera datele.
Aveți dreptul de a depune o plângere împotriva controlorului sau activități legate de prelucrarea datelor dvs. personale la autoritatea de supraveghere, în special într-un stat membru al Uniunii Europene de reședință obișnuită, locul de muncă sau locul în care a avut loc presupusa încălcare locul, dacă tu
considerăm că prelucrarea datelor dvs. personale încalcă prevederile GDPR.
În România, autoritatea menționată este ANSPDCP.
5. Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară. Consecințele nerespectării datelor sunt următoarele:
· Lipsa posibilității de utilizare corectă a serviciului. (mai multe despre drepturile dumneavoastră la sfârșitul acestui document)

Aveți dreptul să vă opuneți în orice moment - din motive legate de situația dvs. particulară - la prelucrarea datelor cu caracter personal legate de dvs. pe baza consimțământul sau interesul legal justificat al controlorului (a se vedea informațiile de mai sus), inclusiv profilarea. În cazul unei astfel de obiecții față de operator, datele dvs. cu caracter personal nu mai sunt permise să fie prelucrate, cu excepția cazului în care operatorul dovedește că există motive importante și justificate din punct de vedere juridic de prelucrare, care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau dovedește că există motive să stabilească, să exercite sau să apere revendicări legale.
În cazul în care datele dvs. sunt prelucrate în conformitate cu informațiile de mai sus în scopul marketingului direct, aveți dreptul, în orice moment, să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopul unui astfel de marketing, inclusiv profilarea, în măsura în care procesarea este legat de un astfel de marketing direct. În cazul unei astfel de obiecții față de operator, datele dvs. personale nu mai sunt permise să fie prelucrate în astfel de scopuri.
Puteți obiecta în orice mod, în scris, prin e-mail sau prin telefon, folosind datele Controlorului specificate la începutul acestui document.

Drepturile dvs. față de operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare „operatorul”) ca persoana vizată sunt următoarele:

Dreptul de acces la date:
Articolul 15 din GDPR. Aveți dreptul de a obține datele dvs. prelucrate de către operator (operatorul vă va furniza copia datelor care fac obiectul prelucrării cu taxă reglementată de GDPR ca opțiune) și informațiile legate de: scopul prelucrării, categoriile de datele cu caracter personal în cauză; destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi dezvăluite datele cu caracter personal, în special destinatarii din țara terță sau organizația internațională; securitate legată de transfer; acolo unde este posibil, perioada preconizată pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru a determina o astfel de perioadă; dreptul de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal sau de a obiecta la o astfel de prelucrare; dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere; în cazul în care datele personale nu sunt colectate de la dvs., orice informații disponibile cu privire la sursa sa; luarea automată a deciziilor, inclusiv profilarea și principiile modului în care sunt luate, precum și semnificația și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru dvs.

Dreptul la rectificare:
Articolul 16 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la Operator fără întârziere nejustificată rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc. Ținând cont de scopurile prelucrării, aveți dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la ștergere:
Articolul 17 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la Operator ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate atunci când se aplică unul dintre următoarele motive: datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod; proprietarul datelor retrage consimțământul pe care se bazează prelucrarea și în cazul în care nu există un alt temei legal pentru prelucrare; vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime imperative pentru prelucrare în alte cazuri decât marketingul direct; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale din legislația Uniunii Europene sau a statelor membre la care este supus operatorul; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferta de servicii ale societății informaționale. Cu toate acestea, legea specificată mai sus nu se aplică în măsura în care prelucrarea este necesară: pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare; pentru respectarea unei obligații legale care impune prelucrarea de către legislația Uniunii Europene sau a statelor membre la care este supus controlorul sau pentru îndeplinirea unei sarcini desfășurate în interes public sau în exercitarea autorității oficiale învestite controlorului; din motive de interes public în domeniul sănătății publice; în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, în măsura în care dreptul menționat mai sus va face imposibilă sau va afecta grav atingerea obiectivelor respectivei prelucrări; pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Articolul 18 din GDPR. Aveți dreptul de a obține de la operator restricția de prelucrare în cazul în care se aplică una dintre următoarele: acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dvs. - pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea acestor date cu caracter personal; prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și solicitați în schimb restricționarea utilizării acestora; Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar este necesar de către dvs. pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale; proprietarul datelor s-a opus prelucrării - în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului prevalează asupra motivelor de plângere ale persoanei cu care sunt legate datele, cu excepția prelucrării în scopuri de marketing direct. În cazul în care prelucrarea a fost restricționată, astfel de date cu caracter personal, cu excepția stocării, vor fi prelucrate numai cu acordul dvs. sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale sau pentru protecția drepturilor altei persoane fizice sau juridice sau din motive importante interesul public al Uniunii Europene sau al unui stat membru.

Dreptul la portabilitatea datelor:
Articolul 20 din GDPR. Aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, pe care le-ați furnizat operatorului, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de computer și aveți dreptul de a transmite aceste date către un alt operator, fără obstacole din partea operatorului,
unde: prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract, iar prelucrarea se efectuează prin mijloace automate. Aveți dreptul ca datele personale să fie transmise direct de la operator către alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor: Informațiile despre aceste drepturi au fost incluse de către operator în caseta de sub informațiile principale, de mai sus.

Puteți exercita aceste drepturi în orice mod, inclusiv prin e-mail la adresa dpo@virtualevent.ro, prin poștă la adresa operatorului specificată la începutul acestui document.

Parteneri

Această politică privind cookie-urile nu se aplică site-urilor web ale entităților ale căror detalii de contact sau linkuri sunt afișate pe acest site.

Modificări la politica privind cookie-urile

Oferta proprietarului site-ului web poate fi extinsă în timp. Tehnologiile, standardele și cerințele legate de desfășurarea afacerilor pe internet se vor schimba, de asemenea. Aceasta înseamnă că, în viitor, Proprietarul site-ului web poate și, uneori, va trebui să modifice Politica privind cookie-urile. După fiecare modificare, o nouă versiune a Politicii privind cookie-urile va apărea pe site împreună cu un anunț complet și va intra în vigoare în noua sa formă la data notificării modificării sale, făcându-l disponibil pe site. Toate modificările și orice modificări vor fi evidențiate în mod corespunzător în primele 30 de zile de la data modificării.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la protecția confidențialității, vă rugăm să ne contactați utilizând formularul de contact furnizat pe site-ul nostru. Contact.